Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Близнаци

Едно от неоспоримите ви преимущества, „ключът“, с който ще отворите всички врати е нестандартното ви мислене, умението да общувате, широкият размах, с който работите. С каквото и да се заемете, около вас винаги ще има солидна група от надеждни сътрудници, с чиято помощ да стартирате и изпълните проектите си.

Не прекалявайте с инициативата в периодите, когато Меркурий, вашият управител, е в ретроградно движение. За предпочитане е в такива моменти да намалите комуникацията.

Свързани статии

След като Юпитер навлезе във вашия знак е подходящо да вложите усилия в личностното си развитие. Действително, ще се наложи за известно време да напуснете зоната на собствения си комфорт, но пък ще дадете недвусмислени доказателства за способностите си. Поддържайте равномерно темпо на работа, за да разполагате с време за корекции, ако се наложи да правите такива.

През последните месеци на годината не давайте пари назаем. Ще ви ги върнат, няма да претърпите загуби, но ще навредят на отношенията.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар