Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лъв

Една от сложните задачи за предстоящата година ще е да стабилизирате материалното си състояние. Приходите ще са епизодични за разлика от разходите, които ще са сравнително постоянни, а на моменти дори сериозни.

Положителен ефект ще окаже присъствието на Меркурий, Венера и Марс във вашия знак. Те ще се намират там в различни периоди от годината, но Меркурий ще подобри уменията ви за общуване, Венера ще повиши магнетизма ви, а Марс ще ви подтикне към решителни действия.

Свързани статии

В такива моменти ще можете да се справите със сложни въпроси, защото ще се окаже, че се намирате на точното място в точния момент и в обкръжението ви са точно хората, на които можете да разчитате безусловно.

Ще осъществите поне едно свое заветно желание като например да направите пътешествие до непознато място.

Не прекалявайте с инвестициите и ако се налага да работите с различни валути, следете внимателно курсовете им.

За предпочитане е да не взимате заеми и кредити, но ако все пак е неотложно, погасявайте ги с равномерни вноски. Всяко изоставане може да ви вкара в „дългова спирала“, от която много трудно ще се измъкнете.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар