Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец

Годината започва с ретрограден Меркурий, който се намира във вашия знак. Убедителна подсказка, че ще се наложи да се върнете към някой от старите си планове. Вероятно ще си спомните желание, което не сте постигнали и най-после ще се заемете с осъществяването му.

Финансовото ви положение ще е без особена промяна. Интересното е, че ще получите допълнителни парични постъпления не от обичайната позната работа, а от занимания, които ви доставят удоволствие и ви дават възможност да разгърнете фантазията си.

През пролетта предстоят промени, които не сте обмисляли, но ще ви дойдат точно навреме. Ще можете да се освободите от нещо старо, изчерпало съдържанието си и да обновите ежедневието по предпочитан начин.

Свързани статии

Финансовата ви стабилност зависи от навременното погасяване на съществуващите задължения. Не взимайте заеми, ако имате дори минимално съмнение, че ще се затрудните с изплащането им.

Заделяйте резерви, които при подходящи условия бихте могли да инвестирате в собствен бизнес.

Изпълнявайте задълженията си старателно и не се натоварвайте със задачи, за които евентуално не биха ви стигнали силите.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар