Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Някой друг ще спечели вниманието на личност, чийто интерес се опитвате да привлечете. Овладейте желанието да съобщите информация, която би навредила на конкурента ви. Завистта не е от качествата, достойни за уважение, постарайте се да я преодолеете.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Влечението ви към предизвикателства и приключения може да ви подтикне към случаен флирт. Ако е към нов познат извън сферата на обичайното ви обкръжение всичко може да свърши като невинна шега, но ако е колега или някой от шефовете, вероятно ще си имате неприятности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Случайно запознанство при необичайни обстоятелства ще повиши настроението ви. Не бързайте да споделяте и обсъждате ситуацията с близките си. Впечатленията ви все още са съвсем повърхностни.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Поредица комплименти ще се отрази положително на самочувствието ви. Каквото и да направите днес ще е свързано с похвали. В момента се радвате на просперитет, но ако загубите чувство за мярка ситуацията ще се промени диаметрално противоположно.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са интензивни и в по-голямата си част на неформално ниво, с хора, с които ви свързват общи интереси, предпочитания, хоби. Ще имате възможност да разгърнете талантите си, но ако бързате няма да постигнете желания ефект.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да възстановите прекъсната връзка или да стабилизирате съществуваща. Колкото по-искрено общувате със събеседниците си, толкова по-добри резултати ще получите. Спазвайте правилата и не навлизайте в чужда територия.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Отношенията с колегите или шефа ще са проблемни. Аргументите ви по спорни въпроси ще се окажат неубедителни, което ще се отрази негативно на настроението ви. Търсете възможности за сътрудничество и не намесвайте лични отношения в дебатите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Няма да се натъкнете на затруднения, ако трябва да решавате въпроси, свързани с държавни институции или обществени организации. Възможно е да ви поканят да присъствате на интересна публична инициатива. Ако сте насрочили любовна среща за вечерта е по-добре да я отложите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Странно съвпадение на обстоятелствата ще ви принуди да промените плановете си и може би да реализирате кратко пътуване. Ще е свързано с интересно запознанство и възможност за нов бизнес или сътрудничество в областта на непрофесионалните ви занимания.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще запомните този ден с това, че ще настъпи лека, макар и временна промяна в професионалния или социалния ви статут. Може да участвате в експеримент, проучване или друга форма за мониторинг на обществената нагласа. Излизането извън рутината ще активира въображението ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрацията не е най-силната ви страна днес. Не е изключено да загубите или забравите нещо важно, работата ви да се забави и да се ядосате. И за да се убедите, че всичко е добре, когато завърши добре, в края на деня ще получите приятна изненада.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Неочаквано парично постъпление от ваше участие в благотворителна или друг вид социална дейност ще ви зарадва и ще повиши самочувствието ви. Ще ви подтикне да потърсите допълнителни начини за изява извън професионалните умения. Мислете за емоцията от непознатото, а не за неуспехите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Tialoto