Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Споделете хрумванията си с приятели и изслушайте внимателно мненията им. Идеите ви, които на пръв поглед изглеждат най-странни, всъщност ще се окажат най-вървежни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Резултатите от работата ви ще зависят от навременното получаване на необходимата информация. При всички случаи, обаче, използвайте времето на изчакване за други дейности или за проверка на вече завършените.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Придържайте се стриктно към правилата при работа с документи. Постарайте се фактите, които посочвате, там където се налага, да са максимално точни, за да не сте уязвими при евентуална проверка.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Създайте си ясна граница между реалността и желанията ви. Погрешната оценка на фактите може да ви вкара в доста проблематична ситуация.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Непредвидена покана за участие в обучително мероприятие, свързано при това и с пътуване, най-вероятно ще ви завари неподготвени. Ако можете да си го позволите финансово, приемете офертата.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отделете време и средства за популяризиране на резултатите от дейността си. Използвайте максимално ресурса на социалните мрежи, където можете да се включите без сериозни инвестиции, но пък да си набавите статистически данни за интереса на публиката.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
По време на професионална дискусия в широк кръг ще разполагате с подходящи условия да изразите лично мнение. Направете го без опасения и предразсъдъци. Може да не получите одобрение, но пък ще знаете къде грешите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Кратко пътуване на късо разстояние ще се окаже наситено със запомнящи се преживявания. Новите контакти ще са интригуващи, но не особено надеждни, така че не бързайте с обсъждането на дългосрочни сделки.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще получите окончателно решение на юридически въпрос, който от доста време затруднява изпълнението на мащабните ви замисли. Не е сигурно, че ще ви удовлетвори, но поне няма да се налага да се занимавате повече с него.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Промяна на обстоятелствата ще ви позволи да реализирате служебно пътуване, което преди време е трябвало да отложите. Този път не изчаквайте. Ще получите резултатите, към които се стремите по-лесно, отколкото сте си представяли.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прегледайте внимателно електронната си поща, включително и спама. Много е вероятно да получите отговор на запитване за обучение, което сте изпратили преди доста време. Не е изключено също така, предложението да е на доста по-добра от първоначалната цена.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въображението и логиката ви са в синхрон и ясно ще видите собственото си място в общата картина, в която се налага да се впишете. Подходящ момент за формулиране на целите и структуриране на перспективните проекти.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп