Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Пълнолунието във вашия знак този път ще ви се отрази необичайно. Не е изключено да усещате безпричинно напрежение, да сте раздразнителни, настроението ви да е нестабилно. Ефективен вариант за минимизиране на проблемите е да се уедините или най-малкото да редуцирате контактите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Където и да отидете, с каквото и да се заемете почти непрекъснато ще се натъквате на скандали и прояви на агресия. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и ще предотвратите възможността да ви замесят.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Хора или случки дълбоко ще засегнат чувството ви за справедливост. Не би било изненадващо, ако се почувствате излъгани, манипулирани, недоволни от нечие отношение или ситуация, в която сте попаднали. Правилата, които ви налагат ще са в противоречие с разбиранията ви, но не го преживявайте твърде драматично. Предстои промяна.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Социалните ви контакти ще са интензивни, но в по-голямата си част безполезни. Опитайте се да приемате обаждания и покана за разговор само от хората, с които предстои да работите в един по-дълъг времеви период и е желателно да се опознаете.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Независимо от стремежа ви да работите в синхрон с всички членове на екипа, някои от тях непрекъснато ще се конфронтират срещу останалите. За свое удобство можете да се дистанцирате от колектива или да се опитате да въздействате на „скандалджиите“, използвайки слабите им места.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Значимите преживявания ще са свързани с партньорствата и то в широк мащаб. Промени ще има и в двете посоки. Ще прекратите повече от едно и почти едновременно ще създадете няколко нови. Че се освобождавате от загубилите съдържание е хубаво, но не залагайте твърде много на току-що формиралите се.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на юридически спор. Не се опитвайте да придобиете нещо, което не ви се полага по право.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако се налага да пътувате, подгответе внимателно документите и екипировката си. Не е изключено да попаднете при форсмажорни обстоятелства, които не би трябвало да ви обезпокоят, ако разполагате с всичко необходимо, за да си осигурите сигурност и удобства на битово ниво.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще реализирате набелязаните планове само, ако се съобразявате с реалната обстановка и си осигурите надеждна информация. Благодарение на нея бихте могли да съчетаете текущата работа с някои изостанали задачи и да се справите с няколко занимания едновременно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Изненадващо ще получите полезни сведения от независим източник, които ще са ви изключително полезни за систематизиране на актуалните задачи. Ще ви дадат възможност да направите точна съпоставка между възможностите си и затрудненията, с които ще се наложи да се справите. Крайният резултат зависи от обективността на преценката ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Панацея за справяне с отегчителните и досадни занимания е прилагането на нестандартен подход. Доверете се на въображението си. Със сигурност ще ви хрумне вариант. Може да е леко ексцентричен, но ще е ефективен.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
От няколко места ще ви заинтригуват с поредица оферти за нова работа. Опитайте се да прецените възможностите за персонален растеж във всяка една от тях в дългосрочна перспектива. Ако при всичките стигате до един и същ резултат, значи не са подходящи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп