Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
За някои занимания ще имате „втори шанс“, не го пропускайте. Може да е свързан с недовършени или не добре извършени дейности. А може и с личните отношения. И в двата случая ще сте доволни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите рутинната работа преди обед. След това ще се случат непредвидени събития, които ще обединят миналото и бъдещето. Не е изключено да ви поканят да осъществите пътуване, което преди дреме сте отложили, но сега ще е при по-добри условия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Постарайте се да останете в епицентъра на събитията. Няма да сте в състояние да им въздействате, но ще можете да се включите и да впечатлите с уменията си. Изслушвайте събеседниците си, спазвайте правилата и уважавайте традициите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще получите безкористна помощ от някой, когото не познавате. От друга страна вие ще имате възможност да се реванширате за услуга, която са ви направили преди време. Изобщо, денят ще е пълен с изненади, даващи ви възможност да проявите благородство.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не насрочвайте официални срещи за днес. Опитайте се да разгърнете възможностите си в по-широки рамки, да излезете извън обичайните ограничения. Лесно ще се справите със занимания, изискващи творчество и въображение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Случайно събитие ще ви върне към спомените от детството. Ще се почувствате едновременно и мъдри, и вдъхновени. Нищо от днешните занимания няма да ви затрудни, а вечерта непредвидена среща с приятели дълбоко ще ви развълнува.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Всички ще са изключително благоразположени към вас. Ще имате възможност да обсъдите с приятели случка, която преди време е била повод за сериозни тревоги. Ще ви уверят, че реакцията ви е била възможно най-правилната, което ще се отрази положително на самочувствието ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще успеете да довършите занимание, което не само ви затруднява, но и нямате окончателна концепция за правилния резултат. За ваш късмет, направеното ще се окаже оптимален вариант. След обед е възможно да получите материална придобивка или парични постъпления.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Сантименталност, оптимизъм, идеализъм… това са преобладаващите чувства за представителите на вашия знак днес. Вярата в собствените сили ще ви подведе. Успехите ви в някои дейности ще са подвеждащи или непълни. Обсъждайте детайлите с хора, на които имате доверие и в чиято преценка не се съмнявате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Границата между мечтите и реалната самооценка при вас днес е твърде размита. Не надскачайте правомощията си. Въздържайте се от даване на съвети, препоръки и разпореждания. Ще се стигне до недоразумение и ще ви натоварят с непосилни отговорности.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Адаптирайте работата си към ресурсите, с които разполагате. Възможно е да ви помолят за съдействие, заем на пари или предмети, инструменти. Отзовете се само, ако с благородна постъпка спрямо околните няма да навредите на себе си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Склонни сте към максимализъм и преувеличаване. Ако нещо е хубаво, значи е идеално. Ако е лошо, значи е драма. Избягвайте крайностите във всяка посока. Действайте с умерено темпо и по възможност в синхрон с останалите участници.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Tialoto