Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Понякога успехите зависят от умението ви да излезете от рутината. Опитайте да го направите, ефектът ще ви удиви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да комбинирате обичайните с непредвидени задачи. Действайте по присъщия за вас начин – с търпение и без да се съмнявате в себе си. Ще се случи промяна, от която ще останете доволни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ново запознанство ще стимулира въображението ви. Много е вероятно да се развие като продължителна и стабилна връзка, но е от особена важност да решите какъв ще е характерът й – делови или личен.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна и ще излъчвате изключителен магнетизъм, но настроението ви ще е твърде променливо и зависещо предимно от характера и отношението на хората, с които общувате. Опитайте се да избегнете онези, които предизвикват у вас мрачни мисли и ви предразполагат към конфликт.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За голяма част от задълженията ще ви липсва информация, знания или опит. На всичкото отгоре няма да разполагате и с достатъчно време за издирването им. При необходимост от взимане на бързи решения ги базирайте предимно на критерия „лична безопасност“ или по-точно казано, те трябва да са такива, че да не претърпите вреди за самите себе си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Благоприятната комбинация между наблюдателност и аналитично мислене ще ви позволи да видите онова, което за околните остава скрито. Положителният ефект е, че бихте могли да предотвратите неволни грешки в работата си, но има и отрицателен, който е, че вероятно ще сте прекалено критични. Постарайте се да го избегнете.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Настроението ви ще е ведро и почти заразително. Хората, с които се налага да общувате ще реагират на усмивката ви с усмивка и с радост ще ви помогнат с каквото могат. Най-хубавото от всичко е, че ще можете максимално да разгърнете уменията си и да получите одобрение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Използвайте въображението си за справяне с най-обичайните неща като подреждането на дома, приготвяне на храна и други такива ежедневни. Със сигурност получените от вас резултати ще са впечатляващи.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към занимания, които са ви приятни, ако не за целия ден, то поне за част от него. След изпълнението им най-силното усещане ще е удоволствието от свършената работа. Ще ви помогне да промените гледната си точка по повод обичайната работа.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с разходите. Придържайте се стриктно към предварително установения ежедневен лимит. Колкото и полезни да ви изглеждат нещата, които имате желание да закупите, похарчените за тях средства ще нарушат осезателно финансовия ви баланс.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Без никакво съмнение можете да заложите на индивидуалността и оригиналния си начин на мислене, които със сигурност ще подобрят резултатите ви. Естествено е при подобни обстоятелства да се чувствате доволни, но избягвайте проявите на самонадеяност, които биха навредили на имиджа ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Самостоятелната работа не само ще ви е по-приятна, но и ще е по-рентабилна от екипната. Разгръщайки творческите си умения ще успеете да прекрачите границата на рутината и да намерите реално приложение на повечето от хрумванията си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп