Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Днес около 19.00 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак. Ще усетите влиянието му, защото ще станете леко невъздържани, леко нетърпеливи и прекалено искрени. Във ваша полза е да се съобразявате с характера на събеседниците си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Деловите контакти ще са пълноценни. Ще обмените информация с професионалисти от вашия бранш и ще намерите решение на казуси, които до момента са ви затруднявали. Не обсъждайте плановете си, все още нямате ясна концепция за реализацията им.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Погрижете се за реда около себе си както в материален, така и в духовен аспект. Прегледайте документите, шкафовете, чекмеджетата, но прегледайте и отношенията. Освободете се от всичко, което ви пречи или ви връща назад.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Задълженията ще са повече от обикновено и ще се наложи да се справите „за норматив“. Ще успеете, но с цената на нервно напрежение или удължаване на работния ден. Няма да е лесно, но ще се почувствате доволни от себе си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Наблюдавайте обстановката около себе си и се вслушвайте в разговорите. Много е вероятно да откриете загубена вещ, документ, дори пари или пък да намерите логично обяснение на някаква мистификация. Опитайте се да не споделяте впечатленията си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преди да излезете от къщи се погрижете старателно за външния си вид. Предстоят непредвидени срещи и е важно какво впечатление ще направите. Ще заинтригувате събеседниците с познанията си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Работоспособността ви е по-висока от обикновено и ще се справите с доста повече задачи от набелязаните. Едва ли ще почувствате силна умора, но е желателно да си осигурите достатъчно сън.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Динамичен ден. Контактите ще са интензивни и ще се занимавате много повече с уговаряне на условията по сделки, отколкото с прякото изпълнение на практически задачи. Не са изключени проблеми с транспорта или техниката.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Може да се почувствате доста Хамлетовски днес като основният въпрос, който ще ви мъчи ще е: да работя или да не работя? Истината е, че хич няма да ви се работи. Прегледайте задачите си, заемете се с неотложните и си осигурете някакво любимо занимание за вечерта.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
С рутинните задачи едва ли ще имате някакви проблеми. Не са изключени трудности от здравословен характер, особено страдате от някакво хронично заболяване. В личен план предстоят вълнуващи емоции.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Среща и разговор със стар приятел ще ви зарадва и зареди с добро настроение. Мисълта ви е силна, а логиката безпогрешна. Ще намерите рационално решение на заплетените казуси.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се днес от обсъждане на спорни въпроси. Не коментирайте проекти, за които нямате конкретно решение. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си потърсете мнението на по-опитни или по-информирани от вас.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto