Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Подходящата тактика за днес е „бързай бавно“. Колкото сте по-сприхави и нетърпеливи, толкова по-малко работа ще свършите и, в крайна сметка, няма да сте доволни от себе си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Желанието ви да проявите самостоятелност и да разчитате само на себе си е похвално, стига да не се превърне в самонадеяност. Не пренебрегвайте полезните и рационални препоръки, чрез които бихте улеснили работата си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Реализацията на всичките ви намерения ще зависи от външни фактори. При тези обстоятелства ще е много по-важно да успеете да създадете организация в процеса на работа, отколкото да се опитвате лично да свършите всичко.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Колкото и сложни да ви изглеждат задачите, с които се налага да се справите, не се колебайте и не се отказвайте. Ако прибавите малко смелост към вдъхновението ще се удивите от собствените си умения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Единственото затруднение, което може да изпитате е да отделите важното от маловажното. При тези обстоятелства е без значение с какво точно ще уплътните времето, с което разполагате. Достатъчно е просто да си осигурите заетост.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Амбициите ви ще са повече от всичко останало. Стремежът ви няма да е просто да направите каквото и да било, а да го направите най-добре от всички и да бъдете забелязани. Със сигурност ще успеете, но е препоръчително да не рискувате здравето си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Последвайте въображението си и направете нещо, което ще ви извади от рамките на рутината. Имате нужда от разнообразие и е време да се постараете. Никой не би могъл да ви го създаде по-добре от вас.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Придържайте се към принципите си и проявете последователност при осъществяването на всяка цел, която сте си поставили. Със сигурност ще се натъкнете на затруднения. Приемете ги като възможност да демонстрирате уменията си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Поставете на първо място в графика онова, което ви е най-приятно. Така, започвайки с нещо, което предпочитате, ще наберете инерция и няма да усетите как ще довършите всички набелязани задачи с един замах.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Случайно събитие ще ви накара да се замислите над дългосрочните си планове. Може да установите, че част от тях ще са загубили актуалност в момента на изпълнението им и да се откажете. Споделете заключенията си с близките, преди да вземете окончателното решение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Попадайки на публично мероприятие съществува реалната опасност да попаднете сред пълен хаос. Реагирайте незабавно и с присъщата си убедителност се постарайте да въведете ред. Не се учудвайте, ако има недоволни от действията ви, реагирайте с чувство за хумор.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се от участие в общи междусъседски разговори или такива със случайни събеседници. Може да станете жертва на измама или на опит да ви въвлекат в интрига.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп