Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
По-разсеяни и по-раздразнителни сте от обикновено. Може да ви е трудно да съсредоточите вниманието си към конкретна цел. Намалете контактите, действайте самостоятелно, защото е възможно в изблик на емоции да насочите недоволството си към погрешния човек и да си създадете проблеми.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не е изключено да получите интересно предложение от приятели за излет или кратко пътуване. Помислете добре дали не сте обещали нещо на някого за днес и дали домашните задачи ви позволяват подобно развлечение. Не е добра идея да започнете деня с положителни преживявания и го завършите с бурна разправия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да вземете важно решение. Базирайте се на информацията, с която разполагате, а не на външни внушения. Не би ви навредило днес, ако се дистанцирате и отделите известно време за любимите си занимания.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Създайте си точен график още от сутринта и го следвайте. Ако сте достатъчно акуратни ще успеете не просто да си свършите работата, но и да осъществите някакво свое силно желание. Успешни ще са дори дейностите ви, свързани с известен риск.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към два важни фактора: здравето и личните отношения. Ако прецените, че имате нужда от диета или просто промяна на хранителния режим, то днес е подходящо да поставите началото. Ако имате някакви недоразумения с любимия човек ще ги изясните без никакви усилия.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще ви хрумнат нестандартни и оригинални идеи за уплътняване на свободното време. Споделете с близките. Ще ги одобрят и ще ви помогнат да ги осъществите. Ще имате възможност да направите нещо ново в днешния ден.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с повече от една сложна ситуация. Ще ви е трудно да намерите правилния начин самостоятелно. Може да помолите за помощ или да се възползвате от чужд опит. Не се натоварвайте с неприсъщи дейности.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще попаднете в компания, в която може да присъстват и непознати. Не си правете прибързани заключения и, което е по-важно, не ги обсъждайте с околните. Мислете първо за собствените си недостатъци и след това обсъждайте чуждите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С приятни преживявания ще бъде свързан днешния ден. Трудът ви и положените до момента усилия ще получат висока оценка, а много вероятно и финансова равностойност. Стар спор, в който са пренебрегнали мнението ви отново ще придобие актуалност и казаното от вас ще бъде потвърдено. Наслаждавайте се на успеха.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
С разнообразни занимания ще е изпълнен денят ви. Част от тях ще се наложи да изпълнявате „в движение“, защото ще са извън първоначалните ви планове. Ще се справите по-лесно, ако залагате на новостите, а не на рутината.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се захващайте за твърде трудоемки задачи. Намалете темпото и инициативата. По-добре е да избегнете деловите срещи, няма да получите очаквания резултат и ще изпаднете в мрачно настроение. Изберете подходящо място за почивка, за да възстановите силите си максимално.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще ви потърсят за помощ и съвет. Постарайте се да оцените фактите обективно, за да не подведете събеседниците си. Придържайте се към общите правила, а не към личните си принципи. Ще настъпи някаква промяна, свързана с личния ви живот.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto