Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно и ще създаде затруднения в общуването. Избягвайте проявите на ревност и овладейте пристъпите на раздразнение. Не е подходящо точно сега да „демонстрирате характер“ и да провеждате разговори за изясняване на отношенията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Противоречията с деловите партньори и близките ви днес може да ви съпровождат непрекъснато. Не е изключено да изпитате недоволство от поведението на околните, да се почувствате недооценени. Въздържайте се от обидни квалификации към когото и да било.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
В пристъп на гняв може да решите да отмъстите на любимия човек и да се впуснете във вихъра на нова любовна авантюра. Ще бъде голяма грешка, съпроводена с огромно разочарование. На всичкото отгоре не е изключено да навредите и на здравето си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Лични отношения, при които от доста време назрява конфликт може да бъдат подложени на сериозно изпитание. Да се стигне до грандиозна разправия или пък до откровено извинение. Помислете дали нямате нужда от промяна и как най-безболезнено да я осъществите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Двусмислени изказвания на любимия човек може да ви накарат да се чувствате като в окови. Да решите, че някой ви лишава от лично пространство и свобода, но запазва своите за ваша сметка. Търсете компромисни и разумни, а не емоционални решения. Раздялата не е благоприятен вариант.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Запазете дистанция с новите си партньори. Ако сега им се доверите е вероятно съвсем скоро да се почувствате измамени. Не приемайте случаен флирт за искрено предложение.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не е желателно да участвате в благотворителни инициативи и да откликвате на всеки зов за помощ. Най-вероятно ще е опит за манипулация, който ще ви оскърби. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Разискването на финансов въпрос или дейност, извършвана с колективни средства ще се отрази негативно на приятелска връзка. Възможно е да се почувствате измамени или просто да ви поставят в неудобно положение. Не бързайте със заключенията, не разполагате с достатъчно информация.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не взимайте и не давайте пари на заем. Някой ще се опита да избегне връщането на старо задължение към вас и сериозно ще ви ядоса. Преценете дали сумата си заслужава нервите, доверието и усилията или е по-добре просто да прекратите връзката.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Избягвайте контактите с хора, излъчващи напрежение и агресия. Може непредизвикано да станете жертва на лошото им настроение. Ако се налага да ходите на непознати места със съмнителна репутация, осигурете си подходящ придружител.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Отклонете незабавно опитите да спечелят вниманието ви. Целта на хората, стремящи се да получат доброто ви отношение ще е по-скоро меркантилна, отколкото хипотетична. Не е изключено да пробват да ви въвлекат в непочтена сделка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Податливи сте на влияние. Представите, които си изграждате за някои хора, процеси и явления са твърде идеализирани. Въздържайте се от крупни финансови операции днес. Дори да не претърпите загуби, ще преживеете тревоги.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп