Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Отдайте се на любимите си занимания или на тези, които са ви интересни. Ако се налага да уреждате някакви сложни въпроси през следващите дни, помислете кой би ви подсказал насоки за решение, от които да се възползвате.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Спокоен ден. Структурирайте дългосрочните си планове. Довършете изостаналите битови задачи, които непрекъснато отлагате, защото не са в групата „спешни“. Ще зарадвате близките си, а те ще ви се реваншират с някаква приятна изненада.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще разполагате с време за себе си и време за размисъл. Отговорете си на въпроса: какво ви пречи, от каква промяна имате нужда. Можете да направите първата крачка към реализацията й.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна, създайте си заетост. Каквото и да направите днес ще е полезно и ще ви въодушеви. Вдъхновението ще ви стимулира устойчиво през следващите дни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Отделете време за близките и особено за децата си. Ако ви се струва, че те понякога се държат странно, опитайте да установите причините. Може би имат нужда от съдействие, което само вие сте в състояние да им осигурите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Няма значение колко са сложни днешните ви задачи. В състояние сте да намерите оригинални, оптимални и бързо-изпълними решения. Най-важното е да не се отказвате още при първото препятствие.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ентусиазмът ви е повече от капацитета и е много вероятно да се захванете със занимания, които не са ви по силите. Преди да започнете каквото и да било, поговорете с близките си и се вслушайте в мнението им. Те ще са доста по-обективни в оценката си от вас.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Интересни професионални предложения може да стигнат до вас. Прегледайте ги внимателно и прилагайки „обратен“ подход. Ще установите, че тези, които изглеждат най-привлекателни, всъщност са най-подвеждащи.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да направите непредвидени разходи. Обстановката в семейството ще е напрегната. Опитайте да отложите трудните разговори за някой от следващите дни, а днес да се посветите само на текущите проблеми.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Обстоятелствата ще ви подскажат решение на въпрос, който от доста време по някакви причини е в „девета глуха“. Сега ще разполагате и с ресурси, и с идеи. Направете каквото е по силите ви. Дори да не стигнете до крайния резултат, пак ще е напредък.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Следвайте предварителните си планове, а не „посоката на течението“. Колкото сте по-активни днес, толкова по-убедителни ще са резултатите ви. Ако непрекъснато отлагате ангажиментите си, ще се наложи да търсите помощ за да ги изпълните.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Съобразявайте желанията с възможностите и най-вече с физическото и психическото си състояние. Енергетиката ви е леко нестабилна, не прекалявайте с натоварванията.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп