Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изобретателни сте и ще напреднете с поне една сложна дейност. Въздържайте се от пристъпи на бъбривост, с които е почти сигурно, че ще си навредите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Доверете се на интуицията си, няма да ви подведе. В комбинация с последователност и малко въображение ще привлечете вниманието на хората, от които очаквате подкрепа.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Приемете предизвикателствата като добър знак. Не се отказвайте от намеренията си. Което не ви се получи, следвайки натрупания до момента опит, ще се получи по нестандартен начин.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Шансовете ви за успех са дефинирани от две думи: смелост и решителност. Експериментирайте и бъдете готови да приемете последствията, а ако не сте доволни от тях, своевременно да ги промените. Ще се справите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Въздържайте се от прояви на разточителност и като цяло бъдете изключително пестеливи в покупките си. Твърдението, че високата цена не винаги означава и високо качество все още не е изгубило достоверността си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Обмисляйте внимателно и в перспектива рисковите операции, с които възнамерявате да се заемете. При всички случаи избягвайте рисковете, засягащи професионалния ви статус и лични взаимоотношения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Обстоятелствата ще ви подскажат, че се налага да поемете лидерските функции в процеса на колективната работа. Направете го предпазливо и ненатрапчиво. Колегите ще последват указанията ви с доверие.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Много е вероятно да получите интересни предложения за иновации и подобряване на работния процес. Със сигурност ще ви впечатлят, но не взимайте окончателното си решение самостоятелно. Поставете ги на обсъждане пред екипа.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Запознайте се подробно с инструкциите за ползване на нова техника, технология или програмен продукт, който се налага да въведете. Бързо ще навлезете в същността и ще можете да предадете наученото на останалите си колеги по разбираем начин.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Част от проблемите от личен характер, с които ще се наложи да се справите, ще се окажат твърде необичайни. Каквито и съвети да ви дават, придържайте се към собствения си подтик. Чуждият опит няма да е приложим във вашия случай.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
За някои занимания ще са ви необходими допълнителни знания. Не отлагайте процеса на издирването, намирането им и бързо усвояване до колкото е възможно. Не го ли направите, ще забавите изпълнението на задачите си и трудно ще наваксате закъснението.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Деловите разговори с новите и особено със задграничните партньори или такива, които се намират извън вашето местоживеене ще са изключително ползотворни. Ще успеете да оформите дългосрочни и ефективни споразумения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп