Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Затрудненията днес основно ще с свързани с работата ви. Възможни са разногласия, прояви на враждебност. Ще избегнете част от противоречията, ако уточнявате параметрите и предварително се запознавате подробно с указанията за работа.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще сте доволни от днешните си постижения, колкото и да са малки. Най-важното е, че няма да са въпрос на късмет, а на комбинация от вашите интересни идеи и натрупан опит. Разрешаването на юридически спор ще докаже правилността на позициите ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост и повишено внимание. Някои дейности ще са непознати. Направете само онова, което можете, за всичко друго се допитвайте. Не се подвеждайте по чуждо мнение и не подписвайте документи, свързани с промяна на жилище или работно място.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Проявете инициатива спрямо въпросите, които ви интересуват. В благоприятна позиция сте, събеседниците ви ще се съобразят с условията или изискванията, които поставяте. Ако се налага да пътувате, направете го без опасения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Въздържайте се от експерименти на работното място. Спазвайте правилата и оставете инициативата на останалите си колеги. Обръщайте внимание на подробностите при уреждане на финансови сделки.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Подхождайте към сложните въпроси прагматично. Ако ви дават препоръки, изслушайте ги, но помнете, че не е задължително да ги прилагате. Не вярвайте на мили думи и комплименти, по-скоро ще ви подведат.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Намалете контактите и действайте до колкото е възможно самостоятелно. Не изказвайте мнение, ако не ви питат. Опитвайки се да помогнете или да направите добро най-вероятно ще се натъкнете на неразбиране, обвинения и неблагодарност.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Част от днешните ви занимания ще са много важни и свързани с бъдещите ви професионални изяви. Бъдете старателни, детайлни, но и предпазливи. Непредвидено посещение или проверка ще ви „отвори врати“ за кариерен напредък. Приемете възможността с умерен оптимизъм.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Участието ви в общата работа може да получи ниска оценка или даже да бъде леко пренебрегнато. Овладейте честолюбието и запазете спокойствие. След обед проекта, по който се работи ще зацикли и тогава ще можете да се намесите и да защитите позициите си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Спокоен ден, ако не си поставяте твърде амбициозни цели. Съобразявайте се с обстановката и приемайте затрудненията като „част от пейзажа“. Ще отхвърлите и допълнителни задачи, освен ежедневните, но не е желателно да се преуморявате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не идеализирайте обстановката и подхождайте към заниманията си практично. Довършете изоставеното и обърнете внимание на разни домашни и битови дреболии, които изнервят близките ви. Ще ги изненадате приятно и може да си поискате някоя глезотия за награда.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Запазете усещането си за реалност. Не драматизирайте неуспехите си и не преувеличавайте постиженията. Начинът, по който общувате може както да ви помогне, така и да ви навреди. Проявете гъвкавост, за да стабилизирате позициите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

Tialoto