Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Най-после ще получите важна информация, която чакате от доста време и е свързана с бизнеса или професионалния ви напредък. Ще е окуражаващо, защото не само няма да претърпите загуби (което сте предполагали), а може да реализирате и не голям приход.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Прегледайте предложенията в интернет за получаване на допълнителни знания от вашата сфера. Използвайте част от свободното време за участие в курс, уебинар, попълване на тестове, които представят последните постижения. Съвсем скоро ще са ви нужни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Меркурий, вашият управител е в секстил с Юпитер. Няма по-добра възможност да презентирате постиженията и уменията си в широк мащаб. Ревизирайте старите сделки. Не е изключено да намерите варианти за подобряване на условията по тях.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Избягвайте местата, където има струпване на много хора, но не пропускайте мероприятия, на които бихте могли да общувате със съмишленици. На такава сбирка е възможно да ви предложат участие в краткосрочен съвместен проект. Не само ще разширите сферата си на влияние, но и ще подобрите финансовото си положение.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Гости от далече може да ви изненадат днес. С тях ще има и непознати, но интригуващи личности. След разговор с един от тях е много вероятно да намерите решение на сложен юридически казус, който ви безпокои от доста време.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Меркурий е в секстил със Сатурн. Прегледайте финансовите си задължения. Ако имате отложени плащания на глоби, такси, лихви, наложени от държавната администрация, опитайте се да ги издължите. Спазвайте правилата по време на движение, за да не получите допълнителни финансови санкции.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се ядосвайте, ако някое от средствата ви за комуникация днес се повреди и започне да дава грешни индикации. Приемете го като добра възможност да се отдадете на интелектуални занимания, да се отделите макар и за малко от зависимостта към електрониката. Ще възстановите силите си по-бързо от обикновено.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви спаси от стар проблем, свързан с роднини. Условията ще се променят и проблемът ще се реши от само себе си и без никакви усилия от ваша страна. Същественото е, че ще няма да се налага да правите допълнителни разходи.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Потърсете възможност за безплатна реклама в средствата за масова информация и се възползвайте, за да популяризирате бизнеса или уменията си. Не е изключено да получите интересни предложения за изява. Проверете източниците внимателно преди да дадете окончателен отговор.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Убедителни сте е може да се заемете въпросите, които преди време не са получили одобрение и не сте си осигурили сътрудници за реализацията им. Систематизирайте аргументите си. Този път може би ще направите първата и решителна крачка.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Довършвайки няколко от краткосрочните сделки ще си осигурите първоначалните условия за стартиране на перспективна задача. Не отлагайте, ако разполагате с финансови резерви, които да инвестирате без да навредите на текущата работа.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Изненадващо събитие ще ви принуди да промените за известно време динамичния стереотип или начина си на работа. Ще е свързано с фактори, върху които няма как да въздействате, така че във ваша полза е да реагирате бързо и достатъчно гъвкаво, за да предотвратите евентуални загуби.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп