Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Каквото и да се случи, проверявайте. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Не вярвайте на обещания и не поемайте допълнителни ангажименти освен обичайните, с които сте сигурни как да се справите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Нечие поведение или инцидент, на който присъствате случайно, може да ви развали настроението още от сутринта. Опитайте да се освободите от мрачните мисли и да възстановите тонуса си. Имайте пред вид, че никой не може да се погрижи за вас така, както самите вие бихте го направили.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ограничете контактите и не участвайте в неформални дискусии, които не са включени в програмата ви, но някой упорито се опитва да ви привлече. Не само няма да научите нищо ново, но в крайна сметка ще ви отегчат и ще сте си загубили времето напразно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ако цял ден ви се струва, че близките ви се държат ужасно и са непоносими, то помислете си, че и вие понякога постъпвате така. Справедливо би било, да проявите търпение, да овладеете емоциите и да не ги атакувате с остри забележки.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не приемайте твърде при-сърце отношението на човек от обичайното ви обкръжение, който през целия ден мрънка и се опитва да коментира недостатъците ви. Постъпката по-скоро няма пряка връзка с вас, а въпросният човек се опитва да си избива комплексите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не е препоръчително да се заемате с допълнителна работа, даже ако ви обещават впечатляващо по-високо заплащане. Не залагайте на устни уговорки. Съгласете се само, ако споразумението е в писмен вид и сроковете за изпълнение са разумни. В противен случай ще се окажете губещата страна.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
В случай, че се налага да подписвате важни документи, то запознайте се с тях бавно и подробно. Не позволявайте да ви пришпорват и да ви отклоняват вниманието. Дори не особено отговорни действия, изпълнени в бързане, ще причинят неприятности.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Дистанцирайте се моментално, ако усетите, че се опитват да ви въвлекат в разговор, чиято тема е да се коментира „трето“ лице. Дори най-добронамерената ви реплика ще бъде изтълкувана погрешно и интерпретирана във ваша вреда.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Постъпките и действията, на които се натъквате днес няма да са ви особено приятни. Не бързайте да критикувате участниците в тях. Със сигурност нямате представа в каква позиция се намират и дали обстоятелствата не ги принуждават да направят едно или друго.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Атмосферата на работното място ще е напрегната. Наблюдавайте поведението на колегите си и шефа. Установите ли, че някой се опитва умишлено да нажежава обстановката, намесете се незабавно и променете темата. Прекратявайки разправията преди да е започнала не само ще успокоите обстановката, но и ще си спечелите привърженици.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Избягвайте окончателните решения, отнасящи се до личния ви живот и отношенията. Емоционалното ви състояние е нестабилно, прекалено импулсивни сте и е много вероятно с един замах да „влезете в глуха улица“.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни, но за жалост, задължителни. Няма да сте в позиция да ги избегнете, а голяма част от тях ще са изнервящи и натоварващи. Най-ефективният начин за възстановяване на вътрешния ви покой ще е да си организирате кратка разходка сред природата в уединение и тишина.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп