Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Уреждането на личните въпроси ще е лесно, за разлика от деловите. Подредете седмичните задачи още от сега. През следващите дни ще е много важно да разполагате с достатъчно време.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Спокоен ден. Организирайте заниманията си така, че да балансирате периодите на работа и почивка. Задължително отделете време за спорт, кратко пътуване или разходка сред природата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Достатъчно сте работоспособни и мотивирани, а ако комбинирате тези качества и с малко съобразителност ще успеете да довършите всичко, с което към момента изоставате. Изненадващо посещение или телефонно обаждане вечерта ще ви зарадва.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ангажирайте се максимално с практическите си задължения. Не отделяйте време за оказване на помощ на някого, ако не сте свършили своята работа. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-бързо ще се справите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Капацитетът ви е достатъчен, за да се справите с всичко, с което се заемете. Обръщайте внимание на препоръките на близките си. Ще са полезни и ще ви спестят излишни усилия.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отделете време за структуриране на дългосрочните си стратегии. Ще получите важна информация, която към момента ви е липсвала и е затруднявала стартирането на част от замислите ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с физическите натоварвания. Въздържайте се от екстремни спортни занимания и даже от прекалено трудоемки битови дейности. Прегледайте вещите си и се освободете от онези, които вече не са ви нужни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Колкото по-бързо се адаптирате към обективните обстоятелства, толкова по-пълноценна ще е работата ви. Отнасяйте се с умерен оптимизъм към щедри обещания, дори да идват от личности, на които имате доверие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Комуникацията ще ви е трудна. Постарайте се да общувате предимно с хора, с които ви свързват дълбока съпричастност и разбиране. Казаното от вас, дори и да е неприемливо, няма да навреди драматично на отношенията ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Опитайте се да не смесвате личните с деловите занимания. Ако го направите ще остане доста недовършена работа както от едната, така и от другата група дейности.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Началото на деня ще ви окуражи с приятни новини или покана за парти. За да приемете, обаче, ще се наложи да се откажете от част от първоначалните си намерения. Направете го, защото положителните преживявания ще повишат ефективността ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ако не се налага да пътувате, не го правете. Останете в позната обстановка с близките си. Ще възстановите душевното равновесие и ще подредите мислите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп