Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
С нови делови отношения ще запомните днешния ден. Желателно е да отделите време за спорт. Ако се налага да уреждате недоразумения от личен характер, проявете активност.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Заемете се със задълженията си методично и последователно като при това си давате ясна сметка за личните си възможности. Ако след обед усетите, че постепенно, но необратимо ви обзема умора, правете кратки почивки през равни интервали от време.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
В доста странна ситуация може да попаднете днес. Да получите интересно делово предложение и изненадващо лично съобщение. И в двата случая не бързайте да отговаряте. Помислете дали не се опитват да ви подведат.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се заемете с някаква допълнителна и несвойствена работа. Не отказвайте, ще е първата малка крачка към професионален напредък, за който от доста време си мечтаете. Лично запознанство ще ви подскаже, че е добре леко да промените плановете си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти, особено на работното място. Дори да става дума за дребни спорове в шеговит тон, ще се отразят негативно на работоспособността ви и няма да успеете да свършите предварително набелязаните задачи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с някои спорни и не особено лесни моменти в рамките на деня. Не прекалявайте с натоварванията. Ще съхраните тонуса си, ако се насладите пълноценно на дребните радости, които се случват, а не сте ги очаквали.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Слънцето навлиза във вашия знак днес. Идеален момент за решаване на спорните въпроси в професионалната сфера. Що се отнася до любовните отношения, бъдете внимателни. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се натъкнете на доста затруднения, придвижвайки се към днешните си цели. Не се отказвайте. Приемете го като поредно изпитание за устойчивостта и креативността си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Повече слушайте и по-малко говорете. Приемете забележките, които ви отправят с усмивка. Ще обезоръжите противниците си и ще си осигурите нови привърженици.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Обсъждайте важните и спорни моменти с околните, но деликатно. Търсете мнение, а не помощ. Вслушайте се в съветите, които ви дават. Комбинирайки няколко от тях ще откриете варианта, който е най-подходящ за вас.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Мисълта ви е бърза и, в типично ваш стил, оригинална. Няма занимание, което би могло да ви затрудни. Единственото, което не бива да правите днес, е да водите разговори, изясняващи причините за конфликти от личен характер.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не взимайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да довършвате започнатото и да спазвате уговорените срокове. Ще се случи интересна промяна, свързана с кариерното ви развитие.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп