Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
С нещо много важно ще се наложи да се заемете днес. Ще е свързано с дома, бита или семейството, но действията ви ще са ограничени от поредица правила, с които ще се наложи да се съобразите. Част от тях може да изглеждат доста нелогични и да ви създадат неприятни усещания, но независимо от всичко е по-добре да не се опитвате да ги заобикаляте. Ще си спестите време, а може би и средства.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще присъствате на някакъв конфликт, инцидент или друга неприятна ситуация. Няма да ви засегне пряко, но ще ви създаде тягостно усещане за безсилие. Внимателно преглеждайте документите, с които работите. Постарайте се да избегнете противоречията с колеги, роднини или съседи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Проявете последователност днес. Правете нещата едно след друго, но не и едновременно. Ако се наложи да прекъснете работата си заради нещо спешно и срочно, то помислете до колко можете да получите финансова изгода от получения резултат.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Леко неопределена ще е ситуацията днес. От една страна ще трябва да сте пределно организирани, от друга на моменти ще се налага да се включвате и в чужди дейности. Разчитайте на опита и преценявайте събеседниците си. Ако установите, че са по-влиятелни от вас, постарайте се да избегнете противоречията.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не рискувайте и подхождайте към новите и недоизяснени предложения с умерен ентусиазъм. Не вярвайте на външни белези, търсете решенията в дълбочина. Неоснователни претенции на член от семейството може доста да ви ядосат.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Като цяло сте абсолютно на ясно с целите си и начина за реализацията им, но независимо от всичко ще се натъквате на непредвидени препятствия. Не се отказвайте, във възможностите ви е да ги преодолеете. Прибързаните действия са противопоказани.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Намалете темпото и се въздържайте от препоръки към хората от обичайното си обкръжение. Нещо, което на вас ви изглежда правилно за тях може да се окаже неприложимо. В желанието си да помогнете ще си създадете неприятели.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако успеете да хармонизирате желанията с възможностите си не би трябвало да имате никакви проблеми. Бъдете внимателни по време на пътуване. Не всичко ще протича гладко, не са изключени прояви на агресия от страна на останалите участници в движението.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще попаднете в някаква много странна ситуация и ще ви е трудно да прецените как да реагирате. Спасението ви е в чувството за хумор. В никакъв случай няма да можете да извлечете полза от събитието, но ако не си навредите ще е постижение.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Неприятна новина или поведение на непознат ще ви издразни още от сутринта. Не се самонаказвайте, за това че някой няма представа как трябва да се държи в обществото. Запазете спокойствие, ако искате да си свършите работата от първия път и да не се налага след време да коригирате стари грешки.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Глас от миналото ще ви изненада. Ще се срещнете или разговаряте с личност, с която преди време сте били в доста близки, може би дори интимни отношения. Връщането към спомените няма да ви зарадва. Преценете обективно дали си заслужава да „възкресявате“ връзката.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Спазвайте правилата за безопасност, ако работите с механични или електрически инструменти. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате или работата ви е на височина. Съществуват предпоставки за травма, но е във възможностите ви да се предпазите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto