Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е изключено да получите част от финансови постъпления, на които отдавна се надявате. Няма да ви ги изплатят изцяло сега, но все пак ще е нещо. Ще се отразят положително както на настроението, така и на работоспособността ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите нещата, които от доста време отлагате. Ще сте по-раздразнителни от обикновено. Измислете някаква приятна изненада за близките си, вместо да си изливате лошото настроение върху тях.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Доста сте разсеяни, но пък настроението ви прекрасно. Готови сте да приемете с усмивка дори забележките, които ви правят. Въздържайте се от неоснователни харчове и си осигурете достатъчно сън. Имунната ви система е леко нестабилна.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Обсъждайте темите, които ви вълнуват само с най-близките. Не е препоръчително да водите разговори на лични теми с хора, които не познавате твърде добре. Съобразявайте се с обстоятелствата и не се заемайте с твърде сложни проекти.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не се надявайте на свободно време. Със завършването на една работа моментално ще се наложи да се заемете със следващата, още по-важна. Вечерта може и да се почувствате изтощени, но ще сте доволни от себе си. Междувременно ще успеете да отстраните някои свои грешки, допуснати по невнимание преди време.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Пълнолунието ще повиши емоционалността ви. Ще сте много по-искрени и прями от обикновено. Все пак, обмисляйте изказванията си, за да не споделите нещо, за което ще съжалявате. Без особени усилия ще разберете на кого можете да разчитате и кой се опитва да ви подведе.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Пълнолунието във вашия знак ще ви се отрази странно. На външен вид ще сте съвсем спокойни, но дълбоко в себе си може да усещате безпричинна тревога. Ако ви е трудно да овладеете емоциите, то уединете се, за да не покачвате напрежението излишно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще реализирате замислите си, ако работите спокойно, с равномерно темпо и обмисляте всяко свое действие. Не се размотавайте, но и не се престаравайте. Адаптирайте се към обстоятелствата, дори и да не ги одобрявате. Така или иначе не сте в позиция да промените нещата.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Следвайте въображението си. Днес сте в състояние да генерирате поредица идеи, които съвсем скоро ще са ви от полза в текущата работа. Партньори, с които работите от скоро и по някакъв начин са засегнали интересите ви ще се извинят.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Едно от условията за постигане на добри резултати е да сте последователни. Другото е да сте дисциплинирани. За вас тези качества са присъщи и няма да ви затруднят, но ще ви помогнат да се справите и с непредвидените задачи. А такива ще има.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Непредвидена среща или разговор ще ви накара да се замислите за някои елементи от битието си. Ще успеете да довършите занимания, с които до момента не сте се справили даже след няколко опита. Не е изключено от тях да получите и финансови постъпления.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Някой ще ви ядоса или разочарова. Не търсете реванш. Освободете се от негативните мисли. Ще поставите ново начало на връзка, която от доста време сте игнорирали. Фактът, че се случва нещо изненадващо ще ви зарадва.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп