Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Придържайте се към проверената истина, че „добрите намерения водят към ада“ и не прекалявайте с благородните жестове към непознати. Недобросъвестна, меркантилна или неуравновесена личност вместо с благодарност ще ви отвърне с неприязън.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Насочете вниманието си предимно към дейности, за които имате ясна и не подлежаща на съмнение концепция. Заемете ли се с нещо, чието изпълнение е свързано с избор на вариант, със сигурност ще попаднете в „задънена улица“.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Една от типичните ви черти е да се съмнявате и за всяко решение да се допитвате до чуждо мнение. Да се преценяват фактите от различни гледни точки разбира се е хубаво, но днес няма да сгрешите, ако се придържате към собствените си схващания. Дори да сгрешите, ще знаете, че никой не ви е подвел умишлено.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не приемайте нито една от получените днес информации „на доверие“. Внимателно проверявайте всичко, което мислите да приложите в пряката си работа. Възползвайте се само от доказали коректността си източници.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Меркурий навлиза днес във вашия знак. Въздействието му ще е противоречиво. От една страна ще сте доста бъбриви, но пък от друга, в желанието си да покажете оригиналност, ще сте и леко заядливи. Въздържайте се от „пиперливи“ шегички, които могат да ви създадат потенциални врагове.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Колкото по-интензивен е работният ви график за днес, толкова по-добре. Повишената заетост ще ви принуди да намалите контактите, което пък ще ви предпази от възможността да попаднете на враждебни хора, търсещи на кого да излеят лошото си настроение.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Придържайте се към желанията и предварително утвърдените си цели. Не се поддавайте на инерцията непрекъснато да угаждате на всички. Днес това би била най-погрешната ви тактика и със сигурност ще ви създаде проблеми.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Изразходвайте енергията си пестеливо и равномерно. Блокирайте своевременно опитите на околните да ви въвличат непрекъснато в разговорите, споровете и предпочитанията си. Отстъпите ли, вечерта ще установите, че не сте напреднали дори с крачка и ще се почувствате недоволни от себе си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Неоснователни забележки спрямо работата ви в началото на деня със сигурност ще ви развалят настроението. Запазете присъствие на духа, овладейте емоциите и помислете какви биха могли да са причините за критиката, която ви отправят. Със сигурност ще установите, че някой се опитва да си избива комплексите за ваша сметка и не си заслужава да приемате казаното прекалено на вътре.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Алтернативата за днешния ден ще е дали да се занимавате с нещо лесно, но свързано с кратко пътуване или с нещо доста по-сложно, но в близост до близките си. Изберете второто. Някой от присъстващите вероятно ще се окаже в беда и намесата ви ще е задължителна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Юпитер навлиза във вашия знак днес. Занимайте се с финансите си. Проверете, анализирайте, създайте ред. И в никакъв случай не приемайте оферти, обещаващи „бързи“ приходи дори за целта да се изискват пренебрежимо малки инвестиции. Със сигурност ще попаднете в измамническа схема.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Със странни събития ще е изпълнен денят ви. Нещо ще загубите, но и нещо ще намерите. Ако загубите материална вещ, не съжалявайте, приемете го като добро предзнаменование. Ако пък намерите материална вещ, не се изкушавайте да я взимате веднага. Помислете дали ви е нужна и ако не е, оставете я там, където е. Така ще си създадете нови възможности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп