Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Непрекъснато ще се намирате в центъра на събитията и най-хубавото е, че ще се чувствате „в свои води“. Чувството ви за хумор ще е впечатляващо и ще ви осигури цяла колекция нови почитатели.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Желанието ви да сте полезни може да ви подтикне към погрешни действия. Избягвайте намесата в чужди решения, водени от мисълта да предпазите някого от грешка. Ще се стигне до разногласия, които принципно ще са вредни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Изненадващо може да ви поканят да се включите в кратко по време и малко по-далечно по разстояние пътуване. Може да е дори извън страната. Ако имате финансовата възможност да си го позволите, не отказвайте. Емоциите със сигурност ще са незабравими.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ако подсъзнателно усещате, че имате нужда от нещо ново, значи е настъпил моментът да експериментирате. И не е нужно експериментът да е такъв, че да промени животът ви изцяло. Достатъчно е да засегне нещо дребно – обичайния ви маршрут, времето по което се храните или дори някои елементи от интериора. Ще стимулира въображението ви.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Без да сте го предвидили може да попаднете на някакво публично мероприятие. Останете, наблюдавайте и, ако ви е интересно, проявете се. Излъчването ви е магнетично, ще привлечете вниманието, а в частност – и симпатии.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Каквито и да са били първоначалните ви намерения, най-вероятно няма да ги осъществите. Ще се наложи да отмените насрочено пътуване или среща, на за сметка на това ще получите интересни новини или посещение на гости от далече. При всички случаи няма да можете да се оплачете от скука.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Присъствието на Венера във вашия знак ще се отрази на въображението и пътешественическия ви дух. Ще ви хрумнат какви ли не занимания, повечето от които абсолютно излишни, но всички свързани с открито пространство и позволяващи ви да се намирате извън дома.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако имате желание да си осигурите необичайни преживявания, то организирайте някакво развлечение и поканете със себе си приятели, с които вие се разбирате прекрасно, но те помежду си – не! Със сигурност ще има какво да си спомняте и върху какво да размишлявате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще ви бъде трудно да скриете мислите и чувствата си. Изражението ви ще е буквално като огледало или, както се казва, каквото ви е на сърцето, това ще ви е и на лицето. Би било добре да избягвате контактите с хора, които са ви неприятни. Със сигурност ще разберат какво е отношението ви към тях.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Последното нещо, към което бихте се насочили, е да се включите в някакви публични изяви. За сметка на това, ролята на наблюдател ще ви допадне със сигурност. В случай, че по някакъв повод попаднете на събитие с много участници, то истински ще се забавлявате, следейки поведението им.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Желанието ви да намерите отговори на всички въпроси, които ви вълнуват може да ви подтикне да „надничате“ в чужди тайни. Решите ли да го направите, бъдете пределно деликатни, за да не си създадете врагове.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Между желанията и задълженията ви ще има истинска пропаст и вътрешно ще се разкъсвате от невъзможността да създадете баланс. Ще улесните изпълнението на текущата си работа, ако предварително решите как да оползотворите свободното време. Дори да не осъществите замислите си изцяло, ще знаете че все пак предстои нещо приятно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп