Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В началото на деня ще се наложи да преодолеете някои спънки, но постепенно ще овладеете ситуацията. Крайните резултати от работата ви са свързани от една страна с правилна оценка и от друга, с умението ви да използвате правилно информацията, с която разполагате. Не споделяйте тайни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Рутинната работа ще ви се получава бързо и ще имате възможност да „се огледате“. Ще можете да се запознаете с някои новости от вашата област, да добиете впечатления от работата на конкурентите, да освежите поизоставена връзка.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се отказвайте пред предизвикателствата, но и не се опитвайте да „пробивате стената с глава“. В състояние сте да се справите с каквото и да било, ако анализирате детайлите преди да се захванете за същинската работа. Не злоупотребявайте с търпението на близките си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не разпилявайте силите си в различни посоки и с различни цели. Ако искате да получите съдействие захванете се за едно нещо и то за това, което ви е най-ясно. В някои моменти може да се наложи да тръгнете „по обиколния път“, който ще се окаже по-ефективен.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Предстоят интересни делови срещи с влиятелни личности или полезни разговори със задграничните ви партньори. И едното, и другото ще ви подействат вдъхновяващо. Идеята да се върнете към проект, който преди време сте отложили ще се окаже навременна.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с уреждане на юридически и имотни въпроси. Проверете документите си, ако се налага да пътувате и най-вече онези, които са свързани със застраховки и сигурност на вас и евентуално на автомобила ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще присъствате на обсъждане на повече от една професионална тема днес. Въздържайте се от изказвания. Заемете слушателска позиция. Ще успеете да си съставите мнение за останалите участници, което съвсем скоро ще ви е много полезно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще общувате с доста хора, включително с непознати. Ще впечатлите събеседниците с интелекта и познанията си. Не отказвайте, ако ви поканят за участие в семинар или друга форма за обмяна на опит.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да представите идеите си сред колеги, но в неформална обстановка. Ще ги заинтригувате и ще ви подскажат някои „слаби места“, с които междувременно бихте могли да се справите. Ще установите също така кого е подходящо да включите в екипа си за изпълнение.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
С важните неща се заемете преди обед. След това може да се наложи да промените програмата си поради непредвидени обстоятелства, които няма как да пренебрегнете. Желателно е да довършите започнатото.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще получите важна информация, която от доста време търсите и която ще ви помогне да напреднете с текущата си работа. Ако откриете чужда грешка е желателно или да я коригирате незабелязано или дискретно да съобщите на виновника без излишни критики.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се от прояви на индивидуализъм и импровизации. Правилният начин днес е да спазвате правилата и да се придържате към установени схеми на работа. Инициативата ви, колкото и да е интересна, няма да получи одобрение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto