Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е желателно да разваляте отношенията си с любимия човек. Ако сега допуснете фатални грешки ще ви е много трудно да възстановите равновесието. Ако дължите пари на някого и до момента не сте се разплатили, опитайте да го направите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Проявете интерес към проблемите на по-възрастните си роднини. Те вероятно са в затруднено положение, но се безпокоят да ви кажат. Не е изключено вие да имате проблеми с професионалните задачи. За да се справите, обръщайте внимание на детайлите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да вземете повече от едно важно решение днес. Ще ви е по-лесно, ако се занимавате с нещата последователно, а не едновременно. Енергетиката ви е стабилна. Опитайте се да не „тъпчете на едно място“.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Отделяйте време за чужди проблеми само, ако сте се справили с всички свои задачи и при това резултатът не се разминава с очакванията ви. В противен случай няма да сте полезни нито за себе си, нито за околните. Към факти от миналото се връщайте единствено, за да не допуснете стари грешки.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Опитайте се да анализирате спорните моменти от различни гледни точки. Ще се наложи да стопирате част от задачите си. Приемете го като полезна пауза, която можете да ползвате, за да поставите в ред документите и кореспонденцията си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Личност, която до момента показва безразличие или дори лек негативизъм към вас ще поиска да се сближи. Не отказвайте, най-вероятно ще се окаже, че имате общи интереси. Окончателно ще се освободите от чувството за вина, което изпитвате по повод стара неприятност.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не губете време в излишни разговори, опитвайки се да убедите когото и да било в правилността на позициите си. Не очаквайте незабавни резултати от днешната си работа. Те ще дойдат по-късно, но със съответния финансов еквивалент.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Хора от миналото, с които от години не сте се виждали ще ви посетят или ще ви се обадят. Появата им няма да е свързана само с положителни емоции, а и с някаква помощ от тяхна страна спрямо вас. Помислете за подходящ начин, чрез който бихте могли да се реванширате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Обикновени на глед разговори с околните ще ви помогнат да си дадете отговори на доста въпроси, които ви вълнуват. Действайте старателно и активно. Всичко направено днес ще ви „отвори нови врати“ за изява, от които съвсем скоро ще можете да се възползвате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не се захващайте за няколко неща едновременно. Няма да успеете да ги довършите, а и ще изгубите реална представа с кое до къде сте стигнали. При необходимост да взимате важни решения следвайте максимата „три пъти мери, един път режи“.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ако от известно време замисляте да пробвате силите си в някакво непознато занимание, то днес уверено може да го направите. Резултатите ще ви заредят със самоувереност и оптимизъм. Ще се убедите, че притежавате повече таланти, отколкото сте си представяли.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Занимание, над което работите отдавна най-после ще започне да проявява признаци на завършеност. Не бързайте с да сложите „финалния щрих“, колкото и да ви се иска. Проверете спорните места още веднъж. Изненадващо съобщение ще ви върне в спомените и може да ви натъжи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп