Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Разпределяйте силите си равномерно. Настроението ви днес може да не е най-лъчезарното възможно. Дистанцирайте се от стресови ситуации, които не ви засягат. Ако е възможно не се захващайте с трудоемки задачи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще преживеете повече от една непредвидена ситуация. Въздържайте се от прибързани реакции, предизвикани под напора на емоциите. Първоначалното ви мнение ще се окаже погрешно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Редувайте обичайните занимания с такива, които ви доставят удоволствие. Ще повишите работоспособността и ще подобрите ефективността си. Ако не сте сами и се опасявате от реакциите на околните, поканете ги да правят същото като вас. Ще се заинтригуват.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Печелившата тактика днес е да следвате събитията, а не да им се противопоставяте. Голяма част от случващото се няма да ви допада, но ще си спестите много неприятности, ако подхождате към проблемите, търсейки съгласие. Така отговорността за крайния резултат няма да е върху вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не се отказвайте от възможността за участие в публична дискусия или друго общо мероприятие с колегите. Ще имате шанса да демонстрирате талантите си и да привлечете вниманието. Фактори, които за вас са особено стимулиращи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Настроението ви е променливо и на моменти ще ви подтиква към необмислени постъпки. Може да ви хрумне да смените метода на работа или да проведете изясняващ разговор с някой, от когото се чувствате засегнати. Овладейте се. И в двата случая ще съжалявате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Тонусът ви е стабилен, а въображението ще ви подскаже лесни варианти за дейности, които до момента са ви били „като в мъгла“. Ще постигнете каквото искате, ако сте последователни, принципни и не навлизате в чужда територия.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Преценявайте самокритично поведението си. Имайте пред вид, че вероятно ще ви наблюдават и е желателно да покажете най-добрите си страни. Хората, които се интересуват от вас имат отношение към напредъка ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Дори от обикновени покупки. Съхранявайте надлежно и сигурно парите и ценните си вещи. Не е изключено да станете жертва на посегателство. В състояние сте да го предотвратите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да осъществите непредвидено пътуване. Не е ясно дали ще е по лични причини или със служебна цел, но при всички случаи е по-добре да не го отлагате. Ще мине без усложнения и ще реализирате първоначалните си замисли.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Старанието и усилията ви ще получат висока оценка. Ще си възстановите нещо, което преди време сте загубили. При това става дума не само за материални, а и за морални или емоционални загуби.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще ви изпратят непредвидено и доста привлекателно предложение за нова работа. Първоначално ще ви озадачи, ще ви се стори, че е прекалено хубаво, за да е истина и първият ви порив ще бъде да откажете, независимо че преди време сте обмисляли смяна на работата. Не бързайте с отговора. Сравнете перспективите с рисковете преди да вземете окончателно решение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп