Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не се ентусиазирайте твърде много от привидно интересни предложения, обещаващи разни непредвидени екстри. Някой може да се опита да ви манипулира. И да си проведе собствената политика за ваша сметка. Бъдете предпазливи, за да не направите нещо, с което да навредите на доброто си име.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Чувствата ви почти непрекъснато ще надделяват над логиката. Дейности, свързани с анализ, последователност и следване на утвърдени правила ще ви затрудняват. За това пък всичко свързано с природа, изкуство и изискващо фина настройка ще ви радва. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Разговорите на работното място няма да ви харесат, даже може да ви развалят настроението, защото не е изключено темата да е свързана с ваши грешки. Запазете спокойствие и помислете как да се справите със ситуацията. Потърсете начин за усвояване на допълнителни знания и самоусъвършенстване.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Надеждите на околните ще са големи и ще са свързани предимно с вас. Всички ще очакват помощ или наставления относно текущата им работа. Мотивирайте ги да се справят самостоятелно, ако не искате в края на деня цялата несвършена работа да се струпа върху вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Прекалено сте целеустремени и амбицирани да реализирате всичките си замисли. Стремежът всичко да стане бързо и отговаряйки на вашите критерии може да ви подтикне към манипулативни действия. Бъдете внимателни, ако партньорите ви се почувстват измамени, ще се дистанцират от вас.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще научите истина, която някой дълго и упорито се е опитвал да скрие. Първоначално ще ви се стори невъзможна, неприемлива, но е по-добре да не разпитвате за подробности. Събитията сами по себе си ще ви помогнат да се убедите или да се усъмните в получената информация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се наложи да отделите част от времето си за съдействие на близък приятел или съсед. Ситуацията ще е доста противоречива и неясна. Съчетайте опита с интуицията си, логиката едва ли ще ви свърши работа. Не съжалявайте, че сте помогнали, направеното добро ще бъде възмездено.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Текущата работа ще е повече от обикновено. Помислете дали някой би ви помогнал и дали е възможно да отложите част от задачите. Ако се налага да търсите съдействие, направете го с усмивка и не забравяйте, че „добра дума железни врати отваря“.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Излъчването ви е осезателно. Не се учудвайте, ако днес всички се стремят да получат одобрението ви. Привлекателни сте, а чувството ви за хумор е в състояние да повиши настроението даже на най-намусения човек от обкръжението ви. Не ви остава нищо друго, освен да се забавлявате според предпочитанията си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Общувайте открито и искрено. Ще спечелите две неща: нови приятели и интересна информация. Почти всяка дума, която чуете днес ще се окаже полезна. Заемете ролята на добри слушатели и укрепвайте връзките си. Скоро ще разберете, че е имало защо.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Хората, с които ще се налага да разговаряте днес в по-голямата си част ще са непознати. В последствие връзките ви може и да се задълбочат, а дали напредъкът ще е положителен или отрицателен зависи от самите вас. Използвайте присъщото си обаяние, за да си осигурите последователи, а не опоненти.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Приемете предизвикателствата активно. В състояние сте да се справите и с най-сложните от тях. Част от решенията ви може да не са съвсем правилни, но за това пък ще са полезен опит. Ще докажете на самите себе си, че когато искате, можете.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп