Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Интересното днес е, че представителите на вашия знак условно ще се обособят на две групи. Едната част ще са толкова активни, че ще са в състояние „планини да преобърнат“. Другите ще предпочетат „тихи“ занимания, за които на ум не им е идвало, че биха могли да им харесат. Е, какво пък! Важното е да се чувствате доволни от себе си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи в максимална степен да проявите качеството си, за което обикновено ви критикуват или с други думи казано, прословутия си инат. Близките ви може да попаднат в поредица неприятни ситуации и ще сте в състояние да им помогнете само, ако сте достатъчно настоятелни и неотстъпчиви. В конкретния момент може да ви се противопоставят, но след време ще ви благодарят.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не позволявайте на близките си да „ви се качват на главата“. Ако имат някакви затруднения, не се заемайте да ги решавате вместо тях. Оставете ги да се справят самостоятелно. Веднъж отстъпвайки, ще е трудно да откажете следващия път.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не допускайте никой да навлиза нито във вашето лично пространство, нито в това на близките ви. Реагирайте незабавно при появата на подобни намерения. Направете го категорично, но без враждебност. Ще получите комплименти за добрите резултати от работата си. Отблагодарете се така, че и колегите, които са ви помагали да се почувстват значими.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ако отдавна обмисляте някакви промени, то днес силите ви ще са достатъчно, за да направите първата крачка. В случай, че тези промени ще засегнат и любимия човек, заредете се с усмивка и предварително си създайте запас от дипломатични ходове, с които да представите замислите си не само убедително, но и привлекателно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Съществуващите към момента затруднения в професионалната област сякаш сами ще се отстранят от пътя ви. Ще съумеете да разгърнете скритите си заложби, за които околните дори не подозират. Не позволявайте да ви включват в никакви финансови машинации, ще претърпите загуби.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не обсъждайте с никого краткосрочните си планове. Съветите, дори и добронамерени, ще ви заблудят и ориентират в погрешна посока. Посветете част от времето си на по-възрастни роднини, с които от доста време не сте общували. За ваша изненада, не само няма да ви се оплакват, а дори ще ви окуражат с ентусиазма си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Споделяйте опита, но не и тайните си. Ще можете да се развихрите давайки съвети днес и всички ще ви слушат с внимание, но… ако искате да задържите вниманието към себе си, на превръщайте препоръките в наставления. Ако пък ви поканят за участие в дискусия, семинар или друга форма за повишаване на квалификацията, не отказвайте. Усвоените знания ще ви потрябват съвсем скоро.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изключително полезна днес ще се окаже услужливата ви памет. На точното място и в точния момент ще си спомните информация, получена преди много време, но приложима за конкретната ситуация, в която се намирате. Интересното е, че възползвайки се от нея ще можете да се занимавате с няколко дейности едновременно и да ги довършите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Професионалните ви задачи днес ще са по-различни от обикновено. Изграждайте концепциите си от простото към сложното. Със сложните решения се заемайте тогава, когато се чувствате достатъчно готови за поемането на повече отговорност. За да напреднете, трябва да довършите започнатото.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Заемете се първоначално с подреждането, оформянето на документите си и с отегчителните задачи, които непрекъснато се правите, че не забелязвате, като например да изхвърлите продукти и лекарства с изтекъл срок на годност. Приемайте с доза здравословно недоверие информацията, която ви споделят, особено ако се отнася до личности, отсъстващи в момента на разговора. Не е изключено някой да се опитва да ви въвлече в интрига.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Лично за вас денят ще е спокоен, но за някой от близките ви ще е свързан с висока степен на тревога. Ако сте в състояние да съдействате, намесете се. Направете го без да очаквате благодарност и отплата. Много по-важно за вас в случая е, че решавайки чужд проблем ще знаете как да реагирате, ако самите вие попаднете в подобна ситуация.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп