Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изненадващо дори за самите вас ще успеете да се справите с изключително трудна ситуация, която от доста време ви безпокои. Не бързайте да споделяте емоциите си. Поразмишлявайте за случилото се, заключенията ще са полезни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ненадейно ще ви помолят да приложите своя идея, която без убедителни причини е била отхвърлена. Преди да се съгласите, уточнете сътрудниците и финансовия еквивалент.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Без спънки ще уредите всички въпроси, свързани с документи или изискващи участието на официални институции. Ще установите от личен опит какво означава навсякъде да срещате „отворени врати“.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Резултатите зависят изцяло от степента на решителност, желанието да проявите инициатива и да поемете отговорност. Ориентирайте се към най-смелите си идеи. Ще получите подкрепа точно от там, от където най-малко очаквате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Във връзка с участие в публична инициатива ще разширите сферата си на влияние. Наблюдавайте внимателно новите си познати. Ще установите, че с част от тях ви свързват доста общи теми.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ударението ще падне върху уреждане на юридически въпроси, такива които се отнасят до обучение и образование или пък до контакти със специалисти от тези сфери. Общата ви дейност ще е изгодна и за двете страни.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Деловите контакти ще са интензивни. Много е вероятно да намерите спонсори или съучастници за реализация на свое хрумване, свързано с някакво развлечение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще получите отдавна очакван приход от инвестиция или пък заплащане за участие в съвместен проект. И в двата случая ще ви зарадва не толкова прихода сам по себе си, колкото факта, че усилията ви са били възнаградени.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Необходимостта да предприемете кратко, но за сметка на това задгранично пътуване ще ви ентусиазира и въодушеви. Ще премине безпроблемно и наситено с положителни преживявания, включително осъществяване на ново полезно делово запознанство.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Заниманията ви основно ще са свързани с подобряване и усъвършенстване на средата, в която се намирате. Ще можете да разгърнете творческите си виждания в съчетание с прагматизма и да постигнете впечатляващ ефект с минимални разходи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрацията няма да е най-силната ви страна за разлика от въображението и интуицията, които ще ви подскажат как да се измъкнете от неудобни ситуации. Ако се налага да попълвате важни документи, проверявайте ги няколко пъти или използвайте услугите на някой по-квалифициран от вас.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Посещение или съобщение на приятел от далече може да обърка леко плановете ви, но със сигурност ще ви зарадва. Част от заниманията ще останат недовършени за сметка на развлечения, които предпочитате и отдавна искате да си позволите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп