Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Това, че мнението ви не устройва околните съвсем не значи, че е погрешно. Придържайте се към разбиранията си. Дори да се наложи временно да „задържите топката“ съвсем скоро ще настъпи подходящият момент, в който ще можете да реализирате замислите си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Поведението на близките ви днес може да е доста изнервящо. Постарайте се да не реагирате на провокациите. Ориентирайте вниманието към текущата си работа и ги игнорирайте.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Някой „добронамерено“ ще ви съобщи клюка, която се разнася по ваш адрес. Преди да реагирате, помислете защо този човек изобщо ви занимава с интриги. След като си отговорите, ще знаете и как да постъпите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно. Не се тревожете, Луната е „виновна“ за всичко. Намалете контактите, за да избегнете каквито и да било противоречия, които могат да причинят неприятности.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия. Ако все пак се случи, реагирайте по мирен начин. С усмивка или просто с бързо отдалечаване от инцидента.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не приемайте предложения за срещи и разговори с дистрибутори на стоки или представители на фирми. Помолете ги да ви изпратят офертите си на електронната поща. Така хем ще имате време да се запознаете с предложенията спокойно, хем няма да се натоварите с ненужни и протяжни разговори.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се намесвайте в никакви чужди конфликти, още по-малко пък с „добри“ намерения, които както знаете обикновено водят към ада. Враждуващите ще се помирят, а за вас ще останат неприятните спомени от разправията.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако имате насрочени делови срещи и разговори намерете начин да се свържете предварително с партньорите си и да проверите нагласите им. Ако установите, че не са склонни да търсят общи решения, то по-добре се откажете и се опитайте да промените уговорката за друга дата.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате в трафика или пък да работите с травмоопасни инструменти. Дори да става дума за най-обикновени домакински прибори. Ползвайте предпазни средства и спазвайте указанията за ползване.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Няма да сгрешите, ако днес заложите на чувството си за мярка. И то във всичко. От продължителността на служебните и лични разговори до храната, напитките и спортните занимания. Прекаляването с каквото и да било ще бъде свързано с неприятни последствия.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрацията не е най-силната ви страна днес. Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Оставете даже обичайните покупки и плащане на битови сметки на близките си. Невинна на пръв поглед грешка може да причини сериозни загуби.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще е разумно, ако следвате максимата, че „мълчанието е злато“. В пристъп на откровеност може да кажете нещо, с което да си навредите. Подбирайте внимателно събеседниците си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп