Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергията ви е достатъчна, за да „преобърнете планини“ и най-важното в случая е да я използвате по правилен начин. Изказвайте мнението си откровено, но без нотки на заядливост. Колкото сте по-заети, толкова по-добре.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Прекалено сте стремителни и настоятелни. Давате приоритет на собствената си гледна точка и това може да предизвика спорове между вас и близките ви. Не се захващайте със сериозни занимания, няма да постигнете целите си и ще се ядосате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да проведете разговори, които няма да са ви особено приятни. Опитайте се да спазвате принципите на добрия тон. Ако предразположите събеседниците си ще изпълнят всичките ви желания.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Контролирайте емоциите особено старателно, ако сте принудени да общувате със съседите или, ако ви предстои да шофирате продължително. Запазете спокойствие, каквото и да се случи. Не сте в позиция да въздействате върху събитията, ще е по-лесно да се съобразявате с тях.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не обсъждайте лични въпроси дори с близки приятели. Не са изключени противоречия между вас и любимия човек. Търсете взаимноизгодни решени. Няма да стигнете до никъде, ако всеки „дърпа чергата към себе си“.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Романтични сте, сантиментални, а от там и леко разсеяни. Не е изключено да забравите нещо важно, свое обещание или друг ангажимент към любимия човек, което да стане повод за недоволство. Оправете нещата без да коментирате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще сте много по-ефективни, ако организирате заниманията си така, че да сте в обкръжение. Не е нужно околните да ви помагат, достатъчно е да ви правят компания. Действайте с фантазия и обръщайте внимание на детайлите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Споделете желанията си с любимия човек. Не само ще ви подкрепи, но и ще измисли още по-добри начини за уплътняване на свободното време. Позволете си кратко пътешествие или друга авантюра, която би ви помогнала да възстановите силите си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Единственият вариант за постигане на добри резултати днес е да преодолеете собствения си мързел и инерция. Не разчитайте на чара и обаянието а на знанията и уменията си. Всичко друго би ядосало партньорите ви, защото ще прилича на опит за измама.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Започнете деня с нещата, които от доста време отлагате. Психическото ви състояние е стабилно и днес нищо не би могло да ви извади от равновесие. Онова, което преди ви е изглеждало невъзможно най-после ще намери своето решение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно и ще се отрази на всичко, с което сте решили да се занимавате днес. Ориентирайте се към нещата, които харесвате и ви радват. Ще се справите без усилия и ще възвърнете присъщия си оптимизъм.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Придържайте се към предварителния си график и не се хвърляйте в авантюри и необмислени рискове. Не е изключено да попаднете в някаква неудобна ситуация. Ще се измъкнете, ако не залагате на стандартни схеми.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto