Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Текущата работа ще ви позволи да прецените с какво бихте могли да се справите най-добре днес. Заемете се точно с дейностите, където ще сте най-полезни. Напредъкът може да е малък, но ще е окуражаващ.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ориентирайте се само към рутинни и познати занимания. Разчитайте на старанието, а не на въображението си. В общи линии, не си поставяйте твърде грандиозни цели за днес. Пестете си силите и си организирайте по-чести, макар и кратки почивки.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще сте много по-наблюдателни и прозорливи от обикновено. На околните ще им е твърде трудно да укрият пропуските си от вас. За това пък вие ще сте достатъчно дружелюбни да им предложите помощ. Следвайте вътрешното си убеждение, съвсем скоро ще получите компенсация за всяко сторено добро.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не се намесвайте в чуждата работа и решения. Каквото и да се случи, запазете неутралитет и автономия. Ще се почувствате много зле, ако днес нарушите вселенския закон за непоисканото добро.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Поредица странни и нестандартни идеи ще ви хрумват през целия ден. Част от тях ще са свързани с личните ви отношения, а друга част с бизнеса. Не правете нищо самостоятелно. Споделете с най-близките си приятели и се вслушайте в мнението им.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Тонусът ви е леко занижен. Действайте с умерено темпо и в направления, където се чувствате достатъчно уверени. Не отказвайте съдействие, ако ви предложат. Така ще си осигурите реална база за сравнение между своята и чуждата работа.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Няма как да избягате от обичайните си задължения, но за сметка на това ще разполагате с идеалните възможности да си организирате и някакво любимо развлечение. Направете го на всяка цена. Ще подхрани въображението ви и през следващите дни ще сте много по-ефективни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Отношението ви към хората, с които се налага да общувате днес ще е буквално на двата полюса. От галантно-любезни до ненужно-груби. Бихте могли да спечелите нови почитатели, но и да съсипете отношенията с част от привържениците си към момента. Помислете за последствията преди да се хвърлите в поредната битка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Концентрацията ще ви се получава малко трудно. Ще се затрудните, ако се налага да взимате бързи решения. В случай, че е възможно ориентирайте се към познати занимания, не изискващи особена сръчност. Не е желателно да шофирате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В състояние сте да направите много, стига да го искате. Истината, обаче, е че няма да сте твърде амбициозни, а по-скоро леко лениви. При тези обстоятелства няма и смисъл да се опитвате да надскачате сянката си. Достатъчно е да се справите с обичайните задачи без да давате повод за забележки.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Организаторските ви способности днес ще са под всякаква критика, така че не се и натоварвайте с подобни дейности. Ако успеете да организирате поне собствения си график ще е добре. Усетите ли, че ситуацията ви се изплъзва, водете си бележки. Ще се почувствате неловко, ако забравите нещо важно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Неотложните задачи ще са свързани с роднините ви или с много близки хора. Ще се наложи да жертвате част от почивката си заради тях. Събитията ще се развият благоприятно и в края на деня ще се почувствате доволни от себе си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп